Witaj Gościu ( Zaloguj )
![]() ![]() |
NAJLEPSZE UBEZPIECZENIE |
Jun 5 2009, 02:40 PM
|
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Dołączył: 18-December 08 Użytkownik nr: 5,957 |
Witam , chciałbym polecić ubezpieczenia w AXA DIRECT !!! , mają najtaniej i najlepiej , ostatnio ubezpieczałem swój drugi samochów Vectre C składka za OC i AC wyszła mnie 801zł bez żadnych udziałów AXA oczywisice mam 60% zniżki , jeżeli chcesz skorzystać z ubezpieczenia powołaj się na nr mojej polisy a dostaniesz 100zł rabatu na ubezpieczenie OC i AC a na OC 50 zł nr mojej polisy: BC/1343757/00 , sprawdz sam gdzie jest najtaniej ja każda firme przeszukałem i w axa jest najtaniej napewno !! Przeszedłem tam dlatego ze jak dostałem ubezpieczenie OC z PZU na 630 zł to im podziękowałem, a znajomy mi polecił AXA i dostałem rabat 100 zł podając w formularzu nr jego polisy ,ubezpieczenie sprawdzone inni znajomi rownież mowili mi że warto tam bo wypłacają wrazie czego należne co do grosza i nie ma jakiś krętactw . POLECAM BC/1343757/00
https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx Przelicz |
|
|
|
Jun 5 2009, 11:56 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 32 Dołączył: 22-February 09 Skąd: Nowy Sącz Użytkownik nr: 16,816 |
Witam , chciałbym polecić ubezpieczenia w AXA DIRECT !!! , mają najtaniej i najlepiej , ostatnio ubezpieczałem swój drugi samochów Vectre C składka za OC i AC wyszła mnie 801zł bez żadnych udziałów AXA oczywisice mam 60% zniżki , jeżeli chcesz skorzystać z ubezpieczenia powołaj się na nr mojej polisy a dostaniesz 100zł rabatu na ubezpieczenie OC i AC a na OC 50 zł nr mojej polisy: BC/1343757/00 , sprawdz sam gdzie jest najtaniej ja każda firme przeszukałem i w axa jest najtaniej napewno !! Przeszedłem tam dlatego ze jak dostałem ubezpieczenie OC z PZU na 630 zł to im podziękowałem, a znajomy mi polecił AXA i dostałem rabat 100 zł podając w formularzu nr jego polisy ,ubezpieczenie sprawdzone inni znajomi rownież mowili mi że warto tam bo wypłacają wrazie czego należne co do grosza i nie ma jakiś krętactw . POLECAM BC/1343757/00 https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx Przelicz Ile dni trwa cała procedura jak chciałbym kupić on-line? Po jakim czasie mam dokumenty w domu? |
|
|
|
Jun 6 2009, 12:06 AM
|
|
|
Pirat Drogowy ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,416 Dołączył: 29-November 08 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 3,781 |
-------------------- "Mikołaj jak są ograniczenia, to zawsze sobie jedynkę z przodu dopisuje... ale i tak się ledwo wyrabia "
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/156/18541 |
|
|
|
Jun 8 2009, 11:43 PM
|
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Dołączył: 18-December 08 Użytkownik nr: 5,957 |
Ile dni trwa cała procedura jak chciałbym kupić on-line? Po jakim czasie mam dokumenty w domu? Mnie to zajeło tak pierwszy dzien obliczylem składke ,zadzowniłem ,umówil mnie koleś z rzeczoznawcą i za 2 dni byłbo był to akurat piatek wiec byl rzeczoznawca w poniedziałek ogladneli an nasteny dzien zadzwonili ze przyznajemy ubezpieczenie i musialem sie udac do biura czyli 3 dni gdyby nie weekend moze i szybciej by było |
|
|
|
Jun 9 2009, 05:18 PM
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 17 Dołączył: 26-February 09 Użytkownik nr: 17,430 |
Odradzam w Axa ubezpieczyć samochód BMW. Stawki mają chyba z kosmosu
|
|
|
|
Jun 9 2009, 10:43 PM
|
|
|
|
|
|
|
Jun 10 2009, 10:57 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 72 Dołączył: 22-December 08 Skąd: Świdnica Użytkownik nr: 6,694 |
W Axa są tanie ubezpieczenia, bo sam wyliczałem dla swojego autka. Ja obecnie korzystam z ubezpieczenia MTU (Grupa Hestia) i też nie narzekam.
PZU, Link 4 i Liberty Direct to chyba najdroższe ubezpieczalnie w Polsce. -------------------- |
|
|
|
Jun 10 2009, 04:18 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 162 Dołączył: 17-March 09 Użytkownik nr: 19,346 |
W Axa są tanie ubezpieczenia, bo sam wyliczałem dla swojego autka. Ja obecnie korzystam z ubezpieczenia MTU (Grupa Hestia) i też nie narzekam. PZU, Link 4 i Liberty Direct to chyba najdroższe ubezpieczalnie w Polsce. i nie zapominajmy o warcie też się cenią a tak na marginesie ostatnio w pzu przy oc na matiza(10% zniżki) wyszło mi 390zł więc chyba i pzu powoli wychodzi do ludzi-pewnie za dużo ludzi od nich odeszło. dodam ze u innych ubezpieczycieli wyszło mi max 20zł taniej -------------------- |
|
|
|
Jun 11 2009, 02:51 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 20-November 08 Użytkownik nr: 2,914 |
Witam Was i proponuję zacząć korzystać z zakupu ubezpieczeń i nie tylko online tam jest najtaniej i sami decydujemy u jakiego ubezpieczyciela. A dla przykładu podam cyfry z tym związane ze strony online OC+AC+Asistance dla AUDI A8 4.2 z 1998r. razem 986zł. u tego samego ubezpieczyciela ale u agenta tylko samo AC 1300zł. Różnica aż bardzo widoczna. Polecam link gdzie kupiłem takie ubezpieczenie http://kredyt_konto.systempartnerski.pl. Z pozdrowieniami i szerokości.
|
|
|
|
Feb 20 2010, 12:21 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Dołączył: 18-April 09 Użytkownik nr: 22,216 |
Szczerze mówiąc zgadzam sie ze tam jest najtaniej,kupilem w grudniu fiata bravo 1,4 12v a mam tylko 10%znizek i 25 lat,ale w axa dostałem dodatkowo online 25%zniżki byc moze dlatego ze ma 2dzieci 5 i 2 letnie i zaplacilem oc+nnw+mini assistance 689zł na rok gdzie indziej ceny byly dla mnie od 1400 do 2700 jedynie link 4 oferowal mi za 900zł,polise mialem po dwoch dniach w domu
|
|
|
|
Feb 20 2010, 06:33 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 304 Dołączył: 17-October 08 Użytkownik nr: 95 |
Jak się ma dobrego agenta to nigdzie taniej nie będzie
-------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 20 2010, 11:07 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Dołączył: 17-July 09 Użytkownik nr: 32,538 |
Witam , chciałbym polecić ubezpieczenia w AXA DIRECT !!! , mają najtaniej i najlepiej , ostatnio ubezpieczałem swój drugi samochów Vectre C składka za OC i AC wyszła mnie 801zł bez żadnych udziałów AXA oczywisice mam 60% zniżki , jeżeli chcesz skorzystać z ubezpieczenia powołaj się na nr mojej polisy a dostaniesz 100zł rabatu na ubezpieczenie OC i AC a na OC 50 zł nr mojej polisy: BC/1343757/00 , sprawdz sam gdzie jest najtaniej ja każda firme przeszukałem i w axa jest najtaniej napewno !! Przeszedłem tam dlatego ze jak dostałem ubezpieczenie OC z PZU na 630 zł to im podziękowałem, a znajomy mi polecił AXA i dostałem rabat 100 zł podając w formularzu nr jego polisy ,ubezpieczenie sprawdzone inni znajomi rownież mowili mi że warto tam bo wypłacają wrazie czego należne co do grosza i nie ma jakiś krętactw . POLECAM BC/1343757/00 https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx Przelicz Sprytnie , kolega za każede zawarte w ten sposób ubezpieczenie dostaje bon na 50PLN. Poza tym drogo, polecam allianz direct, często mają promocje. Mi w AXA wyszlo oc+ac 850 ze znizka od kolegi, a w allianz 750PLN polecam. |
|
|
|
Feb 21 2010, 02:16 AM
|
|
|
Pirat Drogowy ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,416 Dołączył: 29-November 08 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 3,781 |
Reguły na to gdzie jest najtaniej nie ma. W dodatku czasem oferty nawet takiego PZU czy Warty potrafią być sensowne.
Jeśli chodzi o AC to mam nadzieję, że wszyscy pamiętamy, że to nie cena jest ważna, a to co dostajemy za daną cenę -------------------- "Mikołaj jak są ograniczenia, to zawsze sobie jedynkę z przodu dopisuje... ale i tak się ledwo wyrabia "
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/156/18541 |
|
|
|
Feb 25 2010, 09:24 PM
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Dołączył: 10-December 08 Skąd: Lublin Użytkownik nr: 4,953 |
Zrobiłem symulację no i niby wychodzi taniej i to całkiem sporo bo ok 500 zł różnicy w stosunku do tego co mam w tej chwili w Hestii. Pozostaje tylko pytanie czy przed zawarciem ubezpieczenia kolega prześledził wszystkie regulaminy i warunki ubezpieczeń. Jest to szczególnie ważne w przypadku AC a zwłaszcza sposób rozliczania ewentualnych szkód bo żeby się później nie okazało że przez zaoszczędzone 200 zł stracimy np 2000. Gdy ubezpieczałem auto w Hestii dokładnie prześledziłem wszystkie zapisy umowy, regulaminy itd. i porównałem to z PZU. W PZU w zamian za wyższe składki miałem korzystniejsze warunki rozliczania szkody. Dla przykładu lampa w x letnim aucie w PZU miała 50% zużycia a w Hestii 60% co odbijało się na wysokości odszkodowania.
Prześledzę dokładnie regulamin i zobaczę czy faktycznie warto... -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 11:33 PM
|
|
![]() In Nomine Patris et Fillii et Spiritus Sancti AMEN ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 580 Dołączył: 12-November 08 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 2,105 |
ja teraz za ubezpieczenie BMW seria 5 w PZU OC + AC + Pakiety Assistance itp zapłaciłem 3.100zł
|
|
|
|
Apr 2 2010, 10:07 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 140 Dołączył: 29-April 09 Użytkownik nr: 23,033 |
ludzie po co kombinujecie i tracicie czas i pieniądze na dzwonienie i wysłuchiwanie tych bzdur z firm ubezpieczeniowych. od zawsze korzystam z usług brokera ubezpieczeniowego i od zawsze wiem, że mam najtaniej i to za darmo, i nie marnując czasu.
za peugeota 307 2003 full pakiet ubezpieczenia oc 60%, ac 20% (z assistance na całą europę), nw: 1490 zł - taniej niż w reklamie telewizyjnej pana gienka z lubina i jego forda focus'a. szczerze mówiąc nie wiem jak oni taki wynik osiągnęli bo liczyłem kalkulatorem na ich stronie i za cholerę nie chce wyjść (o focus'ie z lubina mowa) |
|
|
|
Apr 2 2010, 07:48 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 103 Dołączył: 5-April 09 Użytkownik nr: 21,140 |
ludzie po co kombinujecie i tracicie czas i pieniądze na dzwonienie i wysłuchiwanie tych bzdur z firm ubezpieczeniowych. od zawsze korzystam z usług brokera ubezpieczeniowego i od zawsze wiem, że mam najtaniej i to za darmo, i nie marnując czasu. za peugeota 307 2003 full pakiet ubezpieczenia oc 60%, ac 20% (z assistance na całą europę), nw: 1490 zł - taniej niż w reklamie telewizyjnej pana gienka z lubina i jego forda focus'a. szczerze mówiąc nie wiem jak oni taki wynik osiągnęli bo liczyłem kalkulatorem na ich stronie i za cholerę nie chce wyjść (o focus'ie z lubina mowa) Robię tak samo ;] |
|
|
|
| Reklama |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja lajt | Aktualny czas: 9th September 2010 - 03:11 PM |